Mercedes-Benz

Originalna dodatna oprema za Axor.

Dodatna oprema za stručnjake.

Kako bi Vam Vaše radno mjesto u potpunosti odgovaralo: Vaša potpuno personalizovana podješavanja.

Prvi utisak je važan. To važi i za Vaš Axor. Zbog toga se u sklopu Mercedes-Benz originalne dodatne opreme nudi čitav niz posebne opreme za bolji izgled Vašeg vozila, čime Vam se omogućava da kreirate nešto posebno. Izbor spoljašnjih dodataka kreće se od ukrasnih folija i štitnika od vjetra na bočnim prozorima do dodataka za točkove i ukrasnih detalja od hroma/nerđajućeg čelika visokog sjaja. Sigurno ćete pronaći upravo ono što tražite.

Mjesto gde provodite puno vremena je mjesto gde se morate udobno osjećati. Možete birati iz kompletne ponude dodatne opreme za unutrašnjost vozila kako biste povjećali udobnost i stvorili individualno prilagođen dizajn kabine: od dodataka od drveta i individualnih presvlaka za sjedište do niza praktičnih polica i preglada za odlaganje, kao i sitnica poput ogledala za brijanje. Svako će naći nešto za sebe.

Uđite u vozilo, odvezite se i ostanite povjezani i dostupni zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji. Sistemi sa prednjim ili zadnjim kamerama te razna rješenja za radio i mobilnu komunikaciju uz klasični radio kompletiraju našu ponudu. Nadamo se da ćete uživati birajući.