Mercedes-Benz

Mercedes-Benz originalni dijelovi.

Briga za budućnost Vašeg Mercedesa.

Svaki Mercedes-Benz originalni dio podleže istim rigoroznim standardima kao i svako Mercedes-Benz vozilo koje izađe iz naše fabrike. Iskustvo stečeno tokom više od jednog vijeka proizvodnje vozila i dijelova koristimo kako bismo sve karakteristike Vašeg vozila očuvali u najvećoj mogućoj mjeri nepromijenjenim: od već poznatog kvaliteta i dokazanih sigurnosnih standarda do savršene pouzdanosti, čak i poslije više stotina hiljada pređenih kilometara. Sem toga, naši originalni dijelovi su zahvaljujući izuzetnoj  izdržljivosti i izuzetnoj vrijednosti koju dobijate za svoj novac vodeći i po isplativosti.

Precizno utvrđene proizvođačke specifikacije uz sveobuhvatne kontrole i detaljna testiranja garantuju da svaki Mercedes-Benz originalni dio zadovoljava najviše standarde kvaliteta te se obavezno bazira na najnovijoj tehnologiji. A kako bismo se pobrinuli da naši proizvodi i dalje budu zaista nenadmašni, zaštićeni su jedinstvenim hologramskim znakom namjenjenim zaštiti Vaših, kao i naših interesa.

Napredni sistem umrežavanja koji postoji između naših globalnih logističkih centara garantuje Vam da se bilo koji Mercedes-Benz originalni dio može u najkraćem roku dostaviti Vašem servisnom partneru. Fiksne cijene Mercedes-Benz originalnih dijelova koje nudimo, uključuju ugradnju, pa su tako troškovi popravke transparentni i možete ih unaprijed izračunati. Na taj način osiguravamo da Vam vozilo i dalje bude pravi Mercedes-Benz do posljednjeg detalja i da odmah po povratku na put bude u stanju da Vas u svakom trenutku pouzdano dovede do odredišta.