Mercedes-Benz

S-Klasa Cabriolet.

Pod platnenim krovom S-Klase Cabriolet možete u potpunosti uživati u vremenu. Postoji li na putovanjima išta ljepše od te prijatne tišine?  Verovatno samo zvuci prirode. Zbog toga se platneni krov brzinom vjetra otvara pritiskom na dugme.

Istinski osvajač.

S-Klasa Cabriolet osvojiće srce svakog zaljubljenika u klasične automobile svojom vrhunskom elegancijom, skladnim obrisima i uzbudljivom okretnošću. Istovremeno dominantna i šarmantna – bez obzira da li je krov otvoren ili zatvoren.

Spoljašnjost – sofisticiran izgled sa ogromnom harizmom.

S-Klasa Cabriolet ne samo da će trenutno osvojiti Vas, već i sve oko Vas. Spoljašnjost ovog vrhunskog vozila pokazuje izvanredan dizajn u svim detaljima.

Unutrašnjost – treba ga videti da bi se poverovalo. Vredi probati.

U pogledu izgleda, unutrašnjost do najsitnijeg detalja prati spoljašnjost. Dizajniran i napravljen da odiše luksuzom i ekskluzivnošću, zrači vrlo prepoznatljivom aurom. 

Vožnja s otvorenim krovom

Vožnja sa otvorenim krovom u stilu. Savršen primer luksuza u vožnji bez krova. S-Klasa Cabriolet usavršila je osjećaj vožnje u kabrioletu. Elegantni platneni krov može se otvoriti i dok se vozilo kreće brzinom do 50 km/h.

Zadnja svjetla u OLED tehnologiji.

Karakterističan izgled danju i noću pružaju zadnja svjetla sa inovativnom OLED tehnologijom. Luminoznost svjetla za pokazivanje smjera vožnje i kočionog svjetla se menja u zavisnosti od količine svjetlosti u okruženju i u zavisnosti od brzine kako bi se drugi učesnici u saobraćaju što manje zaslijepljivali.

Paket komfornog grijanja.

Za hladne dana paket komfornog grijanja omogućava grijanje sjedišta, naslona za ruku i upravljača zbog čega sve površine sa kojima vozač i suvozač dolaze u dodir brzo postaju prijatno tople. Putnici mogu birati između tri stepena grijanja.

Paket AIR-BALANCE.

Sa paketom AIR-BALANCE moguće je unutrašnjost vozila potpuno individualno ispuniti mirisom. U zavisnosti od ličnih afiniteta, možete birati između šest vrhunskih ambijentalnih mirisa. Uz to, moguće je poboljšati kvalitet vazduha jonizacijom kao i optimalnim pročišćavanjem vazduha u unutrašnjosti vozila.

Intelligent Light System sa Swarovski kristalima

Poseban nov izgled danju i noću stvaraju otmeni Swarovski kristali u prednjim svjetlima. Njihova očaravajuća igra svjetlosti u pokazivačima smjera i svjetlu za dnevnu vožnju ističe markantan izgled i naglašava jedinstvenost vozila.