Mercedes-Benz

C-Klasa Coupé.

Svaki put sve bolja.

C-Klasa Coupé predstavlja stav: da ni u jednom trenutku ne mirujete, nego uvijek ponovo dokazujete snagu inovacija. 

Nova C-Klasa Coupé spremna je za pokret. Mnoge inovacije pružaju još veću dinamiku.

Sportska C-Klasa Coupé.

C-Klasa Coupé oduševljava savršeno istreniranim tijelom. Dinamične linije i jasne, mišićave površine obilježavaju pravi sportski dizajn kupea. Pored toga, moćni elementi stila poput novog branika i rešetke strukture dijamanta iz serijske opreme osiguravaju snažan individualni karakter.

Snaga inovacija iz najdublje unutrašnjosti.

Mnogi elementi upravljanja i prikazivanja potpuno su novi: novi upravljač sa kontrolnim dugmićima osjetljivim na dodir kao i, u zavisnosti od paketa opreme, potpuno digitalni instrumenti i veliki ekrani uz novu generaciju informisanja i zabave omogućavaju najviši stepen individualnog i modernog upravljanja. 

Individualnost u svom najljepšem obliku.

C-Klasa Coupé prava je ikona dizajna koja postavlja nove standarde u svojoj klasi. Sa ekskluzivnom dodatnom opremom designo možete dodatno oplemeniti i prilagoditi izgled i komfor. Oduševiće Vas atraktivni lakovi i vrhunska estetika unutrašnjosti.

MULTIBEAM LED.

Za savršenu vidljivost: pomoću LED svjetala kojima se može zasebno upravljati, adaptivna prednja svjetla MULTIBEAM LED reaguju na situaciju u saobraćaju. Prilagodljivo dugo svijetlo izuzima druge učesnike u saobraćaju i ne zasljepljuje ih. Dugo svijetlo ULTRA RANGE povjećava domet na dopušteni maksimum. Svijetlo za skretanje i svijetlo za krivinu optimalno osvjetljavaju vidno polje.

Komforno upravljanje ENERGIZING.

Komforno upravljanje ENERGIZING će transformisati Vaše vozilo inteligentnom kombinacijom komfornih funkcija, poput klimatizacije, rasvjete i mirisa, u wellness oazu. Šest savršeno kombinovanih programa mogu se jednostavno aktivirati i pomoći Vam da se opustite ili da ostanete svježi u dugoj vožnji.

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bez obzira da li se nalazite u saobraćajnoj gužvi, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatom putu – Vaša C-Klasa Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rastjerećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli pre svega sigurno, ali i opušteno.